Vabzdžius atbaidanti priemonė

26,00 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Vabzdžius atbaidanti priemonė. Kūno ir kambario purškalas, apsaugantis nuo uodų ir vabzdžių. Su citrinžolės, levandos ir pelargonijos ekstraktais. Tinka ir vaikams.

Vabzdžius atbaidanti priemonė – tai šiek tiek alkoholio turintis kūno ir kambario purškalas. Apsaugo nuo uodų, musių ir vabzdžių, kovoja su įkandimų ir spuodų atsiradimu. Gerai žinomos citrinžolės, pelargonijos ir levandos vabzdžius atstumiančios savybės daro produktą efektyvų ir neagresyvų odai ir aplinkai. 

Kiekis

Dėl priešuždegiminių pelargonijų ir levandų savybių purškalas yra labai švelnus odai, todėl tinka ir vaikams.

Atbaidykite uodus ir vabzdžius naudodami šį švelnų ir lengvai naudojamą produktą.

Naudojimo instrukcija:

Naudokite, kai reikia. Jei esate saulėje, naudokite apsaugą nuo saulės, o po to - vabzdžius atbaidantį purškalą. Negalima purkšti ant įpjovimų, žaizdų, nudegimų ar sudirgintos odos. Tinka ant rūbų. Purkškite lėtais plačiais judesiais, laikydami buteliuką 15-20 cm atstumu nuo odos ir drabužių. Jei naudojate ant odos, rankomis paskirstykite ant viso ploto, kad tolygiai sudrėkintumėte atvirą odą. Nepamirškite patepti kulkšnis, pėdas, alkūnes ir vietas už kelių. Naudokite priemonę kelis kartus per dieną, kad užtikrintumėte ilgalaikę apsaugą.

Veidas
Pirmiausia papurkškite ant savo rankos delno, tuomet naudokite tiek priemonės, kiek reikia veidui ir apie ausis. Venkite akių ir lūpų zonos.

Vaikai
Neleiskite vaikams patiems naudoti produkto ir nepurkškite jo tiesiai ant vaikų rankų. Vietoje to pirmiausiai papurkškite ant savo delno ir tuomet paskirstykite produktą ant vaiko odos.

Aplinka

Purkškite į aplinką ir ant paviršių, laikydami produktą 30 cm atstumu. Galima naudoti ir ant patalynės, kad būtų veiksminga apsauga nakties metu. Jei reikia, pakartokite kelis kartus per dieną.

Kam skirta? Visiems odos tipams, išskyrus sudirgintas odas.

Aktyvieji ingredientai: Citrinžolės, pelargonijos ir levandos eteriniai aliejai.

Pastabos: Nekomedoniškas – be dažiklių – be parabenų – be GMO 

213f

Charakteristikos

Produkto kiekis
150ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį