Gilias raukšles lyginančios ampulės D'ARGIRELINE

87,00 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Kokiam odos tipui skirta? Brandžiai odai.

Poveikis / Nauda

  • Aukščiausios kokybės senėjimą stabdandžios priemonės su argirelinu ir gryna hialurono rūgštimi.
  • Sinerginis atpalaiduojančių acetilheksapeptidų ir neuropeptidų mišinys.
  • Minkštas gelis-skystis grynos hialurono rūgšties pagrindu.
  • Su šiuo prabangiu gaminiu gausite galingiausius senėjimą stabdančius oligopeptidus argireliną ir iniliną ampulės pavidalu, pavadinimu "Spécialité d'Argireline". Šiose ampulėse yra tinkamos koncentracijos grynos hialurono rūgšties. Ši rūgštis yra natūrali jūsų odos sudedamoji dalis, tačiau sulaukus trisdešimties metų ji mažėja, todėl odos paviršius tampa sausas ir dėl to skilinėja
Kiekis

Su "Charlotte Sophie Cosmétique" kremais savo odą gydysite geriausiu, veiksmingiausiu ir atsakingiausiu būdu. Tačiau jūsų oda vis tiek natūraliai sensta, todėl kartą ar du kartus per metus būtina suteikti odai papildomą „energijos pliūpsnį“. Kremo sudėtyje esančios sudedamosios dalys išsiskiria palaipsniui, o ampulės, priešingai, pasižymi galingu „skatinamuoju poveikiu “. Kartu su tinkamu kremu jos suteikia sinergetinį poveikį, o tai reiškia, kad veikliųjų medžiagų veikimas sustiprėja tarpusavyje. Todėl kartu su „Charlotte Sophie Cosmétique“ kremais visada gausite dvi ampules, kad pirmosiomis dienomis oda būtų gydoma itin intensyviai. Optimaliausia kartą ar du kartus per metus atlikti itin stiprią 18 dienų procedūrą su „Spécialité d'Argireline“.

Pagrindiniai aktyvieji ingredientai

Hialurono rūgštis

-Natūraliai esanti mūsų odoje rūgštis padeda palaikyti drėgmės pusiausvyrą ir stangrumą, gerindama ląstelių sukibimą ir kolageno sintezę.

-Dėka mažos molekulinės masės pasižymi geru skvarbumu.

10,5 ARNYLIGINE

-Dviejų galingų ingredientų kombinacija – 10 proc. peptidas argirelinas ir 5 proc. inilinas.

-Argirelinas veikia nervo presinapsę, užblokuodamas smulkiuosius raumenis (kaip botoksas). Užblokavus sinapsės receptorius, raumuo nesusitraukia, todėl raukšlė nesiformuoja.

-Moksliškai įrodyta, kad Argirelinas sumažina raukšlių gylį 30 proc. po 30 dienų reguliaraus naudojimo (tyrimo rezultatai buvo publikuoti J. Cosmet. Sci. 2002, Oct; 24 (5): 303-10).

-Sudėtyje esantis inilinas papildo arnigilino veikimą, blokuodamas postsinapsę (kito neurono membraną). Toks dvigubas veikimas ženkliai didina serumo efektyvumą lyginant odos raukšles.

Naudojimas

  • Atidarykite ampulę nuimdami dangtelį.
  • Nupjaukite antgalio galiuką.
  • Užlašinkite kelis lašus ant veido.
  • Užtepkite kremą „Crème Élégance de la Mer“ ar kitą produktą.
  • Uždarytą ampulę laikykite vėsioje vietoje; nelaikykite saulėje!
  • Kad „Spécialité d'Argireline“ poveikis būtų dar geresnis, kasdien valykite odą „Lait de la Mer Emollient“ ir „Lotion de la Mer Equilibrante“ iš „Charlotte Sophie Cosmétique“. Kaip alternatyvą prieš procedūrą valykite odą naudodami „Méthode de Nettoyage Sophie“. Visais atvejais pabaigoje naudokite vieną iš „Charlotte Sophie Cosmétique“ kremų.
VC3705

Charakteristikos

Produkto kiekis
40ml
Kilmės šalis
Vokietija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį