Dermą jauninanti procedūra (5 procedūros - 5 savaičių kursas)

95,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Pokyčiai visada naudingi protui, dvasiai... O šis ypatingai naudingas veidui, tad reikia jį atnaujinti! Kalbame apie novatorišką 3 žingsnių priežiūros namuose ritualą su 3 skirtingais produktais, sukurtais taip, kad veiktų sinergiškai ir būtų pasiekta didžiausia procedūros nauda: DermoChange padidina odos švytėjimą, sumažina raukšlių atsiradimą, pašviesina tamsias dėmeles, atkuria odą iš vidaus ir kontrastuoja chrono bei fotosenėjimą. 

Kiekis

Oho! Pradėkite nuo ExfoPad – daugiasluoksnio šveičiamojo diskelio, kuris švelniai nušveičia, o tęskite su FacePeel – lengvu geliu, skirtu pagerinti ląstelių atsinaujinimą dėl AHA, PHA ir bisabololo, kuris atlieka raminamąjį poveikį. Procedūros pabaigoje – NewSkin biotechnologinis serumas, padedantis išsaugoti odos jaunatviškumą, atkuriantis drėgmę odoje ir pagerinantis deguonies pasisavinimą.

NAUDOKITE JEI,

Jūsų oda yra papilkėjusi, šiurkšti, jos spalva netolygi, su raukšlelėmis bei pigmentinėmis dėmėmis. Jums reikia intensyvios procedūrų pagalbos, kuri vienu metu veiktų keliose srityse, kad rezultatai būtų matomi jau po pirmo panaudojimo, o taip pat ilgalaikiai. 

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Citrinos rūgštis, salicilo rūgštis, obuolių rūgštis, vyno rūgštis, bisabololis, chronokompleksas (alaus mielių darinys), tokoferolis, PHA aktyvusis kompleksas (AHA ir PHA rūgščių kompleksas), HyaluVit kompleksas (biotechnologinis susietosios hialurono rūgšties ir vitaminų kompleksas).

KOKIAI ODAI SKIRTA?

Papilkėjusiai, šiukščiai, netolygiai odai, su raukšlėmis ir pigmentais.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

1. Su ExfoPad diskeliu valykite veido odą iš pradžių lygiąja puse, o po to silikonine, horizontaliais judesiais pirmyn ir atgal. Neplaukite.2. Paimkite 3 ml FacePeel su švirkštu, užtepkite ant gydomos vietos ir palikite veikti 5 minutes, tada nuplaukite veidą. 3. Užtepkite 3 ml NewSkin, masažuodami produktą, kol įsigers, nenuplaukite. Rinkinys leidžia atlikti 5 procedūras. Rekomenduojame 1 procedūrą per savaitę 5 savaites iš eilės, o intensyviam poveikiui – po 1 procedūrą kas 3 dienas.

P5514202

Charakteristikos

Produkto kiekis
1 dėžė
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį