Atjauninantis drėkinantis veido kremas (2in1- kremas+serumas)

93,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Iš visų mūsų kremų tai – galingiausias kovojant su chronišku senėjimu. Jis sprendžia „raukšlių“ problemą visais frontais, kad jūsų veidas atrodytų jaunatviškesnis: neutralizuoja laisvuosius radikalus, skatina ląstelių regeneracijos procesus ir atgaivina audinius. Kiekvienas komponentas yra duoklė jūsų grožiui: keramidai, sfingozino pirmtakas, kviečių gemalų aminorūgštys, tokoferolis ir murumuru sviestas atkuria tinkamą hidrolipidinės plėvelės funkcionalumą. Retinolis skatina epitelio regeneraciją ir neutralizuoja laisvuosius radikalus. Galiausiai, hialurono rūgštis, pantenolis ir bio-placentos augimo faktoriai tikslingai veikia gilias ir smulkias raukšles. 

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Jūsų oda yra sausa, su raukšlėmis ir jums patinka turtingos tekstūros kremai.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), hialurono rūgštis, ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), kviečių gemalų aliejus, murmuru sviestas, pantenolis, retinolis, tokoferolis, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Brandžiai sausai odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

Tepkite jį ryte ir vakare ant švariai nuvalytos odos, kol įsigers, įmaišius jūsų odai labiausiai tinkantį B dozės koncentratą.

P5514169

Charakteristikos

Produkto kiekis
50ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį