Skaistinantis veido kremas (2in1- kremas+serumas)

93,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Hiper melanino gamyba yra tai, kas verčia jaustis nesmagiai. Siekdami to išvengti, sukūrėme šią emulsiją, kuri apsaugo nuo naujų tamsių dėmių atsiradimo ir sumažina jau esančių dėmių matomumą. Lengvas kremas, kuris šviesina ir skaistina jūsų odą dėl vitamino B3 ir mūsų „WhitePeptide“ – itin aktyvaus ingrediento su 12 aminorūgščių, kurios slopina melanino gamybos mechanizmus. Mikropigmentai, gauti iš silicio, sumažina tamsių dėmių matomumą, o retinolis ir tokoferolis atlieka antioksidacinį poveikį kartu su bio-placentos augimo faktoriais.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Jūsų odoje yra matomų tamsių dėmių arba dischromijų. Šis kremas turi tirštą tekstūrą, kuri akimirksniu sumažina pigmentaciją.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), hialurono rūgštis, ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), Hyallu-Fill, niacinamidas, retinolis, Transcutol®, biomimetinis peptidas.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Pigmentuotai odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:  Tepkite jį ryte ir vakare, kol įsigers, įmaišius jūsų odai labiausiai tinkantį B dozės koncentratą.

P5514171

Charakteristikos

Produkto kiekis
50ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį