Drėkinantis koncentratas - I

56,00 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Norint kuo ilgiau išlaikyti savo odą jauną, turėtume ją kuo daugiau drėkinti. Įlašinę kelis lašus šio itin drėkinančio koncentrato į savo įprastą Rhea kremą, praturtinsite jį niacinamidu, hialurono rūgštimi, bio-placentos augimo faktoriais ir oligopeptidais. Šie ingredientai turi dermos balansą ir imunitetą stimuliuojančių savybių bei gali apsaugoti jūsų odą nuo drėgmės stokos. Natūralūs keramidai ir interkorneocitų cemento pirmtakai padeda atkurti odos hidrolipidinę plėvelę ir epidermio barjerą. 

Kiekis

NAUDOKITE JEI, 

Jūsų odai trūksta spindesio, drėgmės ir ją reikia nuraminti.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Hialurono rūgštis, chronokompleksas (alaus mielių darinys), ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), Hyalu-Fill (lokalaus naudojimo užpildas iš susietosios hialurono rūgšties), hidro gliukozė, niacinamidas, oligopeptidas 6, peptidas 10, tokoferolis, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA?

Visiems odos tipams, ypač kai odai trūksta spindesio, drėgmės ir ją reikia nuraminti. Tinka visiems odos tipams. 

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 2-6 lašus ryte ir vakare į įprastai naudojamą Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau įstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai.

P5514187

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį