Raminantis koncentratas - IV

56,00 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Daugiau jokių paraudimų, kuperozės ir jautrios odos, kuri gan dažnai pasireiškia sunkioje būsenoje. Viena dozė raminančio koncentrato yra viskas, ko jums reikia, kad sumažintumėte odos jautrumą ir suteiktumėte jai neįtikėtiną komfortą. Visa tai lemia didelė pantenolio koncentracija, sustiprinta alantoinu ir bio-placentos augimo faktoriais. Hialurono rūgščių ir heksapeptido-51 derinys, apsaugantis ląstelinės DNR vientisumą, daro šį aktyvatorių galingu odos normalizatoriumi, galinčiu padidinti ir apsaugoti raginio sluoksnio bei rūgščių – hidrolipidinės plėvelės – faktorius.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Oda yra jautri, linkusi į niežulį ir paraudimą.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Alantoinas, ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), Hyalu-Fill (lokalaus naudojimo užpildas iš susietosios hialurono rūgšties), oligopeptidas 6, peptidas 10, pantenolis, Copper peptides, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Jautriai, kuperozinei odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 2-6 lašų ryte ir vakare į įprastai naudojama Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau įstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai

P5514189

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį