Tonizuojantis, raukšles mažinantis koncentratas - VIII

60,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Ar žinojote apie gyvybiškai svarbią aitriosios paprikos galią? Šio koncentrato sudėtyje paslėptos raudonųjų aitriųjų pipirų kamieninės ląstelės, turinčios labai didelį gebėjimą generuoti naujas ląsteles. Jis puikiai tonizuoja odą, o sumaišytas su kitomis veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip niacinamidas, bio-placentos augimo faktoriai, kofermentas Q10 ir hialurono rūgštis, gali pakelti ir sutankinti odą bei sumažinti raukšlių gylį.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Odai trūksta tonuso ir stangrumo.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), Hyalu-Fill (lokalaus naudojimo užpildas iš susietosios hialurono rūgšties), niacinamidas, oligopeptidas 3, oligopeptidas 6, peptidas 10, raudonųjų pipirų garų ląstelės, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Brandžiai odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 2-6 lašų ryte ir vakare į įprastai naudojama Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau išstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai.

P5514233

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį