Jauninantis koncentratas - IX

60,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Anti-age poveikis, kuris yra dar galingesnis dėl šio koncentrato, suteikia veiksmingą efektą ir neutralizuoja senėjimo požymius bei raukšles. Jo specialioje formulėje yra antioksidantų, tokių kaip pantenolis, vitaminas E ir bio-placentos augimo foktoriai, kurie gali skatinti odos matricos regeneraciją. Vertingas hialurono rūgščių, keramidų ir cholesterolio derinys atkuria raginį sluoksnį, o sojos fitoestrogenai ir oligopeptidai sustiprina dermos struktūrą.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Oda kenčia nuo raukšlių ir suglėbimo.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), Hyalu-Fill (lokalaus naudojimo užpildas iš susietosios hialurono rūgšties), oligopeptidas 6, pantenolis, peptidas 10, tokoferolis, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Brandžiai odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 6 lašų ryte ir vakare į įprastai naudojama Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau išstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai.

P5514193

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį