Stangrinantis koncentratas - XI

60,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Jaunesnės moterys turi putlią odą ir aiškesnius veido kontūrus. Taip yra dėl estrogenų – moteriškų hormonų į kuriuos reaguoja odos receptoriai, skatindami kolageno ir elastino, odos atraminių struktūrų, gamybą. Šio koncentrato sudėtyje yra fitoestrogenų, augalų ir hormonų, kurie atkuria ši mechanizmą. Todėl jūsų kolageno ir elastino kokybė žymiai pagerės, kad būtų išvengta raukšlių ir odos laisvumo.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Ieškote anti-age poveikio raukšlėms, tonuso gerinimui ir tamsių dėmių šviesinimui.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), GAG enhancer, hop fitoestrogenai, oligopeptidas 3, oligopeptidas 4, peptidas 10, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Brandžiai odai.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 2-6 lašų ryte ir vakare į įprastai naudojama Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau įstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai

P5514196

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį