Intensyviai regeneruojanti akių kontūro procedūra

158,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Jos neabejotinai turi ypatingų galių: jos gali tave priblokšti, gali pasakyti myliu tave nuoširdžiau nei bet kas kitas, gali teleportuoti tave į tolimas pasaulio vietas tiesiog užsimerkdamos. Jūsų akys tiek daug padaro už jus. 

Kiekis

O dabar jūs galite padaryti kažką nuostabaus dėl jų: intensyviai regeneruojanti akių kontūro procedūra visiškai atgaivina jūsų akis. Intensyvi 4 savaičių trukmės procedūra, sudaryta iš 3-jų akių odą stiprinančių priemonių, kurios specifiškai ir giliai veikia visas akių kontūro problemas: raukšlės išlyginamos ir užpildomos, išnyksta nuovargio požymiai, oda tonizuojama, sudrėkinama ir tampa elastingesnė. Ampules labai lengva ir higieniška naudoti, o hidrogelinė tekstūra leidžia gauti didelę stimuliuojančių, atgaivinančių ir regeneruojančių veikliųjų medžiagų dozę. Mes turime super galių jūsų akių kontūrui!

NAUDOKITE JEI,

Jūsų tikslas – diena iš dienos visiškai pakeisti akių kontūrą, taikant ritualą, kuris bendrai sprendžia visas problemas. Puikiai tinka, jei mėgstate lengvą, lengvai tepamą ir greitai įsigeriančią tekstūrą.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), EyeComplex 10, fito-peptidai, Lift peptide, oligopeptidas 6, peptidas 10.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Visiems odos tipams.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Tepkite vieną ampulę per dieną, geriausia vakare, 28 dienas iš eilės ant akių kontūro srities, švelniai masažuodami, kol visiškai įsigers.

P5514200

Charakteristikos

Produkto kiekis
28 x 2ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį