Balinanti dantų pasta su šalavijumi

  • Išparduota
21,00 €
su PVM

Balinanti datų pasta su šalaviju, specialiai sukurta siekiant apsaugoti jūsų šypsenos sveikatą ir grožį, užtikrinti veiksmingą ir kruopščią kasdieninę burnos higieną bei pasiekti malonų gaivumo pojūtį.

Kiekis
Išparduota

Dėl savo antimikrobinių ir bakteriostatinių savybių, ji kovoja su patogeninių mikroorganizmų dauginimusi, išlaikydama gerą dantų ir dantenų būklę. Mikronizuotos, švelnaus abrazyvo valomosios dalelės švelniai, nepažeisdamos dantų emalio, pašalina maisto, gėrimų, nikotino likučius, apnašas, dantų akmenis, pigmentaciją. 

Tai padidina dantų emalio atsparumą rūgštims nuo bakterinių apnašų ir seilių, aktyvina reminalizacijos procesą, tinka pažeistam emaliui atstatyti ir dantų infekcijų, įskaitant ėduonies, prevencijai. 

Mechaninių veiksnių sąveika su brangiomis augalinėmis sudedamosiomis dalimis sukelia balinimo efektą, efektyviai, bet saugiai ištirpina junginius, atsakingus už dėmes, ant dantų paviršiaus, neleidžia atsirasti naujiems ir palaipsniui atkuria natūralų baltumą ir švytėjimą. 

Jis palieka gaivų ir dezodoruojantį aromatingą pojūtį burnoje. Tinkama formulė stiprina natūralią dantenų apsaugos sistemą, saugo ir drėkina burnos ertmės gleivinę. Norėdami maksimaliai išnaudoti ir mėgautis nauja dantų pasta bei prisiminti ją sukūrusį prekės ženklą, viduje rasite elegantišką, efektyvų ir nesunaikinamą vamzdelį-spaustuką. 

Naudojimo instrukcija: Kiekvieną kartą po maisto. 

Kam skirta? Visiems. 

Aktyvieji ingredientai: Šalavijas. 

Pastabos: Be dažiklių – Be parabenų – Be GMO 

098f

Charakteristikos

Produkto kiekis
90ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį