RevitalSummer - veido ir kaklo procedūra prieš ir po saulės

99,00 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Ši pora, specialiai sukurta siekiant išsaugoti odos gyvybingumą prieš ir po saulės poveikio. Jų viduje esantis hidrogelis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą ir užtikrina galingą regeneracinį poveikį. 

Kiekis

PRE-SUN, paruošiamasis mišinys, paruošia jūsų odą saulės spinduliams aktyvindamas melanino gamybą. Viduje yra mikroorganizmas, susidedantis iš modifikuotų karotinoidų, galinčių pertvarkyti UV spindulių pažeistą ląstelių DNR. Jo funkcija – paruošti jūsų odą precedento neturinčiam įdegiui, atkuriant kartais jau pažeistus audinius. Kita vertus, atkuriamasis mišinys POST-SUN skirtas įdegiui išsaugoti, odos jautrumui sumažinti ir foto sukeltam ląstelių pažeidimui atkurti. Jo ypatingas ingredientas yra SunCaptor, pentapeptidas, kuris visus metus sustiprins jūsų odos natūralų švytėjimą. Jis skatina melanino sintezę, taip pat mažina oksidacinį stresą.

KAIP TAI VEIKIA?

Pradėkite nuo paruošiamojo mišinio PRE-SUN ir tepkite jį kiekvieną vakarą 2 savaites prieš buvimą saulėje, kad paskatintumėte melanino gamybą ir gautumėte naudos iš jo antioksidacinio bei regeneruojančio poveikio. Nuo pirmos saulės vonių dienos kitas 15 dienų tepkite POST-SUN, atkuriamąjį mišinį, kad įdegis būtų tolygiai sureguliuotas ir atitaisytų saulės poveikio padarytą žalą.

SUDĖTIS:

Hydrogel®

Transcutol® ChronoComplex BioCellular Activator Copper Peptides Age Blast System StemCell Complex

Preparatory Blend

Tocopherol ConcreteWax DNA Repair EnergyTan HyaluVit Complex

Repairing Blend

Proregen SunCaptor RadicalShield Zanthalene Buah Merah Oil

P5511016

Charakteristikos

Produkto kiekis
2 x 15ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį