Atjauninantis koncentratas - VI

60,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Deguonies prisotinta oda atrodo švytinti, sveika ir gyvybinga. Būtent tai ir yra tai, ko norime pasiekti su šiuo koncentratu, kurio sudėtyje yra gražgarstės ekstrakto, niacinamido ir biotechnologinio komplekso, gauto iš fermentuotų alaus mielių.

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Odai trūksta deguonies ir ją reikia atnaujinti bei pagyvinti.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Chronokompleksas (alaus mielių darinys), ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), Bio-Placental EGFs (epidermio augimo faktoriai (baltymai), išgauti iš augalinės bioplacentos), fito-peptidas, Hyalu-Fill (lokalaus naudojimo užpildas iš susietosios hialurono rūgšties), oligopeptidas 6, niacinamidas, Proregen, gražgarstės ekstraktas, Transcutol®.

KOKIAI ODAI SKIRTA? Visiems odos tipams.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Įlašinti iki 2-6 lašų ryte ir vakare į įprastai naudojama Rhea kremą.

PASTABA

Įlašindami kelis lašus koncentrato į veido kremą, sukursite savo individualų kremą. Galite juos derinti su tos pačios kosmetinės paskirties kremais, kad sustiprintumėte sinerginį poveikį. Taip pat galite derinti su skirtingos paskirties kremu, kad sukurtumėte savo daugiafunkcinį produktą. Transcutol® – tai galingas vektorius, esantis visuose B dozės stiprintuvuose, kuris dar giliau įstumia veikliąsias medžiagas, kad būtų pasiekti precedento neturintys rezultatai

P5514195

Charakteristikos

Produkto kiekis
10ml
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį