Paakių kaukės 4vnt (4 savaičių kursas)

52,50 €
su PVM Pristatymas per 1-5 d.d.

Kiek dalykų galite atlikti per 10 minučių? Daug, net ir vienu metu! O tai tikrai šauniausias dalykas, kurį galite padaryti dėl savo žvilgsnio vos per 10 minučių. Paakių kaukės – tai momentinė priemonė nuo senėjimo, skirta žaibiškam liftingo efektui aplink akis ir kaktą. Kaukės medžiaga iš anksto įmirkyta galingu tirpalu, kuriame gausu senėjimą stabdančių veikliųjų medžiagų, kad oda iš karto taptų stangresnė ir putlesnė. Kaip ir jūs, paakių kaukės yra daugiafunkcės: jos drėkina, lygina raukšles ir smulkias linijas, skatina odos stangrumą, atlieka raminamąjį ir minkštinamąjį poveikį, kad oda akimirksniu atrodytų gaivesnė, ryškesnė, be nuovargio požymių. Geriausiai praleistos 10 minučių!

Kiekis

NAUDOKITE JEI,

Jums reikia akimirksniu, vos per 10 minučių, veikiančios priemonės akių kontūro zonai nuo senėjimo. Puikiai tinka visų tipų odai bet kuriuo paros metu. tokoferolis.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Hialurono rūgštis, aloe vera, ConcreteWax (keramidų 1-3-6, cholesterolio, riebalų rūgščių ir fitosfingozino junginys), hidro gliukozė, retinolis

KOKIAI ODAI SKIRTA? Visiems odos tipams.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Nuvalius veidą, uždėkite kaukę ant kaktos ir akių kontūro sidabrine dalimi į išorę. Palikite 10 minučių, tada nuimkite ir įmasažuokite produkto likučius. Procedūrą užbaigsite nuvalydami veidą vatos diskeliu, suvilgytu „Rhea“ toniku. Geriausių rezultatų pasieksite naudodami kartą per savaitę arba prieš svarbias progas.

P5514201

Charakteristikos

Produkto kiekis
4vnt
Kilmės šalis
Italija

Specifinė nuoroda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Jums taip pat gali patikti

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Log in instead arba Atstatyti slaptažodį